Grad

‘UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU’ Odazovite se besplatnom vođenju Gradom

Projekt Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske ‘Upoznaj svoju zemlju’, besplatno vođenje koji se provodi u više od 30 gradova, dar građanima povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske održat će se i u Dubrovniku, dana 13. siječnja 2019. u 12.00 sati.

Sudjelovanje Društva turističkih vodiča Dubrovnik posvećeno je prvenstveno svim ljudima koji su doselili u Dubrovnik živiti i raditi, sezoncima u turizmu, ljudima iz okolnih i dalekih država, kako bi im zaželjeli dobrodošlicu, prenijeli svoju ljubav prema Gradu i znanje o njegovoj baštini. Sve sugrađanke i sugrađani, svih uzrasta su dobrodošli. Želja je da odaziv za ovo prigodno razgledanje Grada bude što veći iz svih krajeva naše županije.

DTVD koristi i ovu priliku kako bi ukazao na važnost vodičkog zvanja u komuniciranju baštinskih vrijednosti i dubrovačkog duha. Vodička tura kreće s Pila i svi su dobrodošli!

Pročitajte još

FOTO/ONI SU DOBILI PRIZNANJA Darivatelji krvi nesebično daruju lijek koji je nezamjenjiv

Dulist

ZAHVALA I SIMBOLIČNO PRIZNANJE Otvorena Ulica Hrvatskog Crvenog križa

Dulist

Nema više zatvaranja vode u cijelom TUP-ovom naselju zbog jednog kvara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija