Županija

ZBOG POVEĆANOG INTERESA U petak dodatni Punkt za cijepljenje u Studentskom domu

Zbog povećanog interesa građana za cijepljenjem, Dom zdravlja Dubrovnik će organizirati cijepljenje za hrvatske građane i u petak, 12. studenog 2021. od 8 do 12 sati. Stožer civilne zašti­te Dubrovačko-neretv­anske županije već je uputio je poziv za cijepljenje protiv koronavirusa za srijedu i četvrtak, 10. i 11. studenog 2021. god u Studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2).

U četvrtak 11. studenog će od 8 do 9.30 biti cijepljenje osoba koje trebaju primiti druge doze (a koje će biti pozvane putem službi), dok će od 9.30 do 12 sati biti cijepljenje svih zainteresiranih hrvatskih državljana, uključujući i zainteresirane za treću i booster dozu.

U petak 12. studenog od 8 do 12 mogu se cijepiti svi zainteresirani hrvatski državljani prvom i booster dozom. Booster dozu mogu primiti sve osobe kojima je proteklo 6 mjeseci od primanja druge doze cjepiva.

Oba dana će na raspolaganju biti cjepiva Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

Također, napominjemo da je svim osobama koje dođu na cijepljenje osiguran parking u garaži Studentskog doma.

Pročitajte još

Učenici saznali nešto više o očuvanju plemenite periske

Dulist

ŽOC na vježbi podizanja spremnosti u intervencijama kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Centar za poduzetništvo na savjetovanju u Imotskom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija