Aktualno

ZBOG ODLASKA U SABOR Mato Franković mjesto predsjednika Turističkog vijeća prepušta Stanku Ljubiću

Zbog odlaska u Sabor dubrovački gradonačelnik Mato Franković prepustit će mjesto predsjednika Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Dubrovnika Stanku Ljubiću. Rekao je to u razgovoru za novi broj DuLista, koji je od srijede, 15. srpnja u prodaji.
-Razgovorao sam s dva najbliža suradnika u vijeću Turističke zajednice, Katijom Jerković i Tomislavom Dumančićem te sam zaključio da će, s obzirom na funkciju saborskog zastupnika i gradonačelnika koju ću obavljati istovremeno, biti operativno gotovo nemoguće i dalje biti na mjestu predsjednika TZ Grada Dubrovnika. Novi Zakon o turističkim zajednicama je predvidio mogućnost da gradonačelnik, koji je po funkciji predsjednik, može odabrati jednu osobu koja će predstavljati gradonačelnika i voditi turističku zajednicu. Ostat ću u vijeću Turističke zajednice, a mjesto predsjednika će preuzeti Stanko Ljubić – rekao je Mato Franković te naglasio kako je riječ o čovjeku s dugogodišnjim iskustvom u turizmu.
-Prošao je kroz više kriza na svom poslovnom putu, a godinama je prisutan u Turističkom vijeću TZ-a te na mjestu predsjednika može dati veliki doprinos. Tomislav Dumančić i Katija Jerković će mu biti desna i lijeva ruka, naravno uz maksimalnu moju podršku – zaključio je gradonačelnik.
Cijeli razgovor potražite u novom tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

PADAJU LI CIJENE KVADRATA? Kamena kuća na Pločama ‘na sniženju’

Dulist

Dubrovkinja Ivona Brbora preuzima pedijatrijsku ambulantu u Marinićima

Dulist

UGOSTITELJI I SUGRAĐANI O POPUŠTANJU MJERA Lokali su predugo zatvoreni. Želimo povratak u rutinu

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija