Aktualno

ZBOG ODLASKA U SABOR Mato Franković mjesto predsjednika Turističkog vijeća prepušta Stanku Ljubiću

Zbog odlaska u Sabor dubrovački gradonačelnik Mato Franković prepustit će mjesto predsjednika Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Dubrovnika Stanku Ljubiću. Rekao je to u razgovoru za novi broj DuLista, koji je od srijede, 15. srpnja u prodaji.
-Razgovorao sam s dva najbliža suradnika u vijeću Turističke zajednice, Katijom Jerković i Tomislavom Dumančićem te sam zaključio da će, s obzirom na funkciju saborskog zastupnika i gradonačelnika koju ću obavljati istovremeno, biti operativno gotovo nemoguće i dalje biti na mjestu predsjednika TZ Grada Dubrovnika. Novi Zakon o turističkim zajednicama je predvidio mogućnost da gradonačelnik, koji je po funkciji predsjednik, može odabrati jednu osobu koja će predstavljati gradonačelnika i voditi turističku zajednicu. Ostat ću u vijeću Turističke zajednice, a mjesto predsjednika će preuzeti Stanko Ljubić – rekao je Mato Franković te naglasio kako je riječ o čovjeku s dugogodišnjim iskustvom u turizmu.
-Prošao je kroz više kriza na svom poslovnom putu, a godinama je prisutan u Turističkom vijeću TZ-a te na mjestu predsjednika može dati veliki doprinos. Tomislav Dumančić i Katija Jerković će mu biti desna i lijeva ruka, naravno uz maksimalnu moju podršku – zaključio je gradonačelnik.
Cijeli razgovor potražite u novom tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

Strabag i Avax žele graditi čvor Brijesta, ponude im veće od procijenjene vrijednosti radova

Dulist

Uskoro dodjela grobnih mjesta na Dupcu. Cijene nešto niže, ali bez opreme

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Dubrovačka bolnica bogatija za novi monitor vitalnih funkcija i binokularni oftalmoskop

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija