Aktualno

ZBOG DUBROVNIK TRIATHLONA Provjerite kako će prometovati linije 1A, 1B i 3

ZBOG DUBROVNIK TRIATHLONA Provjerite kako će prometovati linije 1A, 1B i 3

U subotu, 2. listopada, od 14 do 16 sati, zbog održavanja Dubrovnik Triatlona doći će do izmjena u prometovanju na području Grada na linijama 1A, 1B i 3. U suglasnosti sa svim nadležnim službama Grada Dubrovnika i Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske, Libertas će u vremenu trajanja manifestacije izmijeniti trase prometovanja na sljedećim linijama:

• linija 1A će u smjeru Pila prometovati iz Komolca po važećem voznom redu, trasom: Komolac (Plin), okretište kiosk Mokošica, Lozica, Most Dr. Franja Tuđmana, Nuncijata, Ilijina glavica, Grawe, te ulicom Dr. Ante Starčevića do Pila. U smjeru Mokošice će prometovati Pile, Čistoća, Tommy, Ilijina glavica, Nuncijata, Most Dr. Franja Tuđmana, Lozica, okretište kiosk Mokošica, Komolac;

• linija 1B će u smjeru Pila prometovati: Mokošica, Lozica, Most Dr. Franja Tuđmana, Nuncijata, Ilijina glavica, Grawe, te ulicom Dr. Ante Starčevića do Pila. U smjeru Mokošice će prometovati Pile, Čistoća, Tommy, Ilijina glavica, Nuncijata, Most Dr. Franja Tuđmana, Lozica, Mokošica;

• linija broj 3 u spomenutom razdoblju neće prometovati;

Kako za vrijeme održavanja Dubrovnik Triathlona neće prometovati linija 3, linije iz Mokošice 1A i 1B će se zaustavljati na svim stanicama od Nuncijate do Ilijine Glavice u oba smjera, kao bi se što kvalitetnije premostio izostanak linije broj 3.

Također vrijedi napomenuti kako će biti uvedena dodatna autobusna linija Pile – Autobusni kolodvor, koja će s Pila polaziti u 13.50, 14.30, 15.00, 15.30, 16.00 i 16.30 sati.

Po završetku manifestacije promet će se odvijati po rasporedu koji je aktivan vikendima.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist