Aktualno

Kroz Zračnu luku Dubrovniku u rujnu prošlo više od 200 tisuća putnika

Zračna luka Dubrovnik je u rujnu ove godine zabilježila više od 200 tisuća putnika. Tako šesti mjesec za redom, donosi Croatian Aviation, bilježi značajan porast putnika.
Inače, kroz dubrovačku zračnu luku u rujnu ove godine prošlo je 207.558 putnika, čak 166 tisuća putnika više u odnosu na isti mjesec prošle godine. U usporedbi s rujnom 2019. godine, radi se 50 posto putnika manje (tada ih je bilo 405.924). Najveći udio u prometu čine putnici iz tradicionalno dominantnih emitivnih tržišta – Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država i Francuske.
Od prvog siječnja do 30. rujna kroz dubrovačku je zračnu luku prošlo ukupno 787.590 putnika, dok ih je u istom razdoblju prošle godine bilo svega 306.949.
S obzirom na to da će Dubrovnik u listopadu biti odlično povezan s nizom europskih odredišta, očekuje se nastavak značajnog rasta broja putnika na mjesečnoj razini, a Zračna luka Dubrovnik će se do kraja ove godine približiti brojci od milijun putnika, koju ipak vrlo vjerojatno neće prijeći ove godine.

Pročitajte još

DVIJE GODINE NAKON ZAKLJUČENOG STEČAJA Vlahušić prodaje bivši King Richard’s Pub

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI POPUNJENOST BITI BOLJA NEGO LANI? Ovi dubrovački hoteli ostaju otvoreni tijekom zimskih mjeseci

Iva Dedo

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija