DuList IN

ZBIRKA PJESAMA U Lazaretima se predstavlja ‘Terca na tišinu’ Sanina Karamehmedovića!

U Art radionici Lazareti, u desetoj lađi, u četvrtak 2. ožujka s početkom u 18 sati održat će se predstavljanje zbirke pjesama ‘Terca na tišinu’ Sanina Karamehmedovića.

Uz autora, na predstavljanju će sudjelovati novinarka Lidija Crnčević, glazbenici Tibor Karamehmedović i Šimun Končić te glumica Izmira Mima Brautović. Razgovor sa sudionicima moderirat će Žarko Dragojević.

Sanin Karamehmedović, osnivač dubrovačke grupe Silente, objavio je u prosincu 2022. prvu zbirku pjesama ‘Terca na tišinu’ s ukupno 40 uradaka.

Uz već uglazbljene pjesme iz repertoara grupe Silente, po izboru autora te u njihovoj originalnoj verziji, bez studijskih ispravaka, skraćivanja ili produljivanja, u knjizi se nalaze i neuglazbljene, publici nepoznate pjesme.

Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.

Pročitajte još

Gracija Filipović osvojila nagradu za najbolju svjetsku glumicu!

Dulist

VIDEO Domenica ima novu pjesmu: ‘Nadam se da će osvojiti vaša srca’

Dulist

[FOTO/VIDEO] SAJAM U GRUŽU Jeste li već kupili omiljeno cvijeće? Ako niste, stignete i sutra!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija