Hrvatska

ZAVRŠENI PREGOVORI Valamar Riviera povećava plaće

valamar la croma

Nakon tri kruga pregovora predstavnika sindikata i predstavnika poslodavca Valamar Riviera, 1.travnja dogovoreno je povećanje plaće od 4%.

Od 1. lipnja plaće će se povećati 2% pa će osnovica za obračun plaće koja se množi koeficijentom radnog mjesta sa sadašnjih 3.471,85 kuna porasti na 3.541,30 kuna, a od 1. prosinca povećava se za dodatnih 2% na 3.612,10 kuna.

Ako rezultati poslovanja u srpnju budu bili dobri, s plaćom za mjesec srpanj isplatit će se jednokratna nagrada u iznosu od 300,00 kuna, a ako rezultati budu i u 8. mjesecu dobri, razgovarat će se o isplati jednokratne nagrade i za taj mjesec. A u idućoj godini ponovno će se dogovarati povećanje plaće za 2017. godinu.
– Prošlogodišnja turistička sezona bila je i više nego dobra; postigli su se rekordni rezultati i pošteno je da se dio dobiti podijeli i radnicima koji su dali nesebičan doprinos da se to ostvari. Vjerujemo da će i ovo povećanje plaće biti poticaj da ove godine bude još bolje – poručili su iz Valamara.

Valamar Riviera djeluje u 4 destinacije: Poreču, Rapcu, Krku, te Dubrovniku., a sa 1. travnja ove godine pripojena im je i dosadašnja kompanija Hoteli Baška

Pročitajte još

EU sud za ljudska prava odbio sve tužbe slovenskih ribara

Dulist

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist