Županija

Završena većina građevinskih radova na igralištu u Cavtatu

Općina Konavle krenula je već prvih dana ove godine u rekonstrukciju dječjih igrališta u Cavtatu, Čilipima, Pridvorju i Grudi. Također je u planu urediti dječja igrališta u Stravči i Vitaljini.

Što se tiče igrališta u Cavtatu obavljen je veći dio građeviskih radova nakon čega slijedi postavljanje podloge i igrala. Rekonstrukcija se izvodi na temelju projekta arhitektice gđe Lee Đurović Ruso, a ukupna vrijednost radova je približno 500 tisuća kuna. Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja sljedećeg mjeseca, ističu iz Općine Konavle.

Radovi u Pridvorju, Čilipima i na Gruda kreću već sutra odnosno idući tjedan. Nakon potrebnih građevinskih radova na pripremi podloge samo montiranje igrala i ograde predivđeno je također do kraja sljedećeg mjeseca. Nakon toga bi se krenulo u uređenje igrališta u Stravči i Vitaljini.

Na kraju napomena da će dio troškova rekonstrukcije i opremanja dječjih igrališta sufinancirati Ministrarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija