Županija

Održan posljednji ciklus edukacija ‘Upravljanje projektnim ciklusom i javna nabava’

Regionalna agencija DUNEA organizirala je posljednji ciklus edukacija na temu ‘Upravljanje projektnim ciklusom (PCM) i javna nabava’ za korisnike javnog sektora u sklopu projekta “DNŽ koordinacija razvoja i razvojnih kapaciteta korištenja ESI fondova iz poziva Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-.2020.”

Edukacije su se održale 18. i 19. veljače u prostoru Centra za poduzetništvo u Dubrovniku, a vodila ih je Vikica Lukić (Moneo savjetovanje), konzultantica s bogatim iskustvom u pripremi, provedbi i ocjenjivanju projekata.

Edukacijama se informira, animira, educira i koordinira ciljane korisnike iz javnog sektora o mogućnostima i potencijalima ESI fondova, kao i provedbi ugovorenih projekata kako bi se povećao broj financiranih projekata iz ESI fondova.

Projekt je započet u rujnu 2016., a provedba traje do ožujka 2019. Ukupan proračun projekta je 1.460.097,74 kuna, a nositelj je Regionalna agencija DUNEA.

Pročitajte još

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Noć muzeja u Naroni – zanimljiv program za sve uzraste!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija