Aktualno

Završena peticija prodavača s gruške place, prikupljeni potpisi idu na daljnji protokol

Završena je peticija koju su ovog petka pokrenuli prodavači s gruške place ogorčeni zbog preseljenja u Lapad radi početka radova na rekonstrukciji zelene place.

– Ovim putem ispred prodavača s Gruške place vas želim obavijestiti da je peticija gotova. Potpisi su se skupljali u petak i subotu na placi u Gružu. Veliko hvala svima koji su se odazvali peticiji i podržali nas. Skupljeno je krcato potpisa i šalju se na daljnji protokol. Veliko hvala i pojedinim prodavačima koji su dali sve od sebe skupljajući potpise i usput prodavali verduru, znam da nije bilo lako. Hvala i medijima koji su nas popratili i takoder nas podržali. Idemo dalje – poručili su prodavači u Facebook grupi Virtualna dubrovačka pjaca.

Podsjetimo, pokrenutom peticijom zahtijeva se omogućavanje prodaje u parku Luja Šoletića. Mišljenje većine prodavača je da prebacivanje nije praktično i silom prilika jer će svi morati prodavati u Lapadu. Razgovor s prodavačima prvog dana peticije pročitajte ovdje. 

 

Pročitajte još

Državni inspektorat obavio više od 110 nadzora, najviše kazni ide pekarama!

Mia Njavro Banić

[FOTO/VIDEO] Operne dive poklonile Dubrovčanima predivnu glazbenu večer

Dulist

Riječki nadbiskup Mate Uzinić dobitnik priznanja Udruge za vjersku slobodu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija