Grad

ZATVARA SE PROMETNI TRAK U subotu će se prema Župi voziti preko Zagrebačke

Zbog obnove kolničkog zastora u subotu, 25. ožujka zatvorit će se prometni trak od 7 do 17 sati na izlazu iz Ulice Pera Bakića prema Župi dubrovačkoj.
Alternativni pravac prometovanja vozila prema izlazu iz grada prema Župi dubrovačkoj bit će omogućenim ulicama: Zagrebačka, Petra Krešimira IV, Druge Dalmatinske brigade – D8.
-Prometnu suglasnost o uvođenju privremene regulacije prometa izdao je Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika rješavajući po zahtjevu tvrtke Dubrovnik ceste d.d., ugovornog izvođača radova na redovnom održavanju državnih cesta na području Dubrovačko-neretvanske županije. Izvođač radova izradio je shematski prikaz i skicu privremene regulacije prometa na nerazvrstanoj cesti u gradu Dubrovniku za vrijeme trajanja radova koji dostavljamo u privitku – navode u obavijesti iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

[VIDEO] Strojevi na gradilištu ‘Čačićevog’ doma utihnuli zbog produženog vikenda?

Dulist

SLIJEDI LI ZAMJENA S DUBOM? Provjerili smo što se događa s borovima podno tvrđave Lovrjenac

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija