Aktualno

Zaposlenici Čistoće osnovali sindikat, predsjednik je Nikša Šutalo

Čistoća Dubrovnik dobila je sindikat zaposlenika. Kako su izvijestili na novoosnovanoj Facebook stranici, rješenjem Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko-neretvanske županije od 24. lipnja 2021. godine, udruga Sindikat Čistoća Dubrovnik upisana je u registar udruga čime je stekla svojstvo pravne osobe koja djeluje na području Dubrovačko-neretvanske županije sa svrhom postizanja najpovoljnijih uvjeta rada i primjerenih zarada radnika Čistoća d.o.o. Dubrovnik.

Predsjednik tog samostalnog sindikata i sindikalni povjerenik je Nikša Šutalo. U prvim danima osnivanja, istaknuo je, došli su do 31 člana.

-Rastemo svakodnevno jer dosadašnja dva sindikata radi nedjelovanja u interesu radnika gube članstvo. Do kraja ove godine nadamo se statusu reprezentativnog sindikata u tvrtci Čistoća. Radi ekonomičnosti rada sindikata odredili smo sindikalnu članarinu od pet kuna – istaknuo je Šutalo.

 

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija