Aktualno

Započelo obilježavanje Europskog tjedna

Započelo obilježavanje Europskog tjedna

Povodom obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna ispred palače Sponza postavljen je informativni štand gdje su građani mogli saznati nešto više o EU projektima.

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA organiziraju Dane otvorenih vrata EU projekata, u sklopu programa kojeg ovim povodom objedinjuje Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Tijekom jutra diljem cijele županije postavljeni su info štandovi – u Dubrovniku, Korčuli, Metkoviću, Stonu i Cavtatu. Ovom prigodom tiskana je i brošura ‘EU projekti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji’.

Obilježavanje Europskog tjedna počelo je već 6. svibnja u Bruxellesu, gdje je Predstavnički ured DNŽ u Bruxellesu imao informativni štand u Odboru regija, a završava u subotu 13. svibnja s info štandom na Mljetu.

Kao partneri Županiji i DUNEA-i u događanja su se uključili Grad Korčula, Grad Metković, Općina Ston, Općina Konavle, Općina Mljet, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije te LAG5.

PROGRAM:

11.5.2017., četvrtak

Dubrovnik
– Hotel Adria: 10 do 12 sati – okrugli stol EU projekta Urban Waste na temu otpada

13.5.2017., subota

Mljet
– Babino Polje: 10 do 12 sati – info štand s brošurama ‘EU projekti’ i promotivnim materijalima
– Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode DNŽ – akcija čišćenja plaže Saplunara od morskog otpada uz Dan zaštite prirode

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist