Aktualno

ZANIMLJIVA ŠETNJA Vođena pješačka tura Čilipi – od ladanja do ladanja

Protekle nedjelje održana je vođena pješačka tura: Čilipi – od ladanja do ladanja, u organizaciji Udruge Agroturizam Konavle. Znatan broj sudionika okupio se u 15:30 sati u Seoskoj kući obitelji Novaković odakle se krenulo u 8 kilometara dugu pješačku avanturu. Staze i puteljci vodili su kroz nedirnutu prirodu te pokraj osam gospodarskih i/ili ladanjskih zdanja na području Čilipa iz doba Dubrovačke republike. Uz dva sata hoda, priče domaćina i čašćenja tura je završila oko 19 sati.

-Posebno hvala obitelji Butigan i Novaković koji su omogućili čašćenje sudionika na ovoj pješačkoj turi, navode iz Agroturizma.

Podsjetimo, vođene pješačke ture organiziraju se u okviru projekta ‘Konavle hike’ kao nastavak ovogodišnjih aktivnosti manifestacije ‘Proljeće u Konavlima’. Tijekom proljetnih aktivnosti Udruge Agroturizma Konavle organiziralo se čišćenje područja budućeg ‘Konavoskog eko parka’ dok će se u narednom razdoblju organizirati događaji ‘Konavle pod zvijezdama’ i ‘Piknik park’. Manifestacija “Proljeće u Konavlima” sufinancirana je sredstvima Turističke zajednice općine Konavle.

Pročitajte još

Nestašica lijeka za dijabetičare, a prepisuju ga kao sredstvo za mršavljenje!

Dulist

Županijska komora organizira manifestaciju kojoj će u fokusu biti nekretnine

Dulist

Nastavnici hrvatskog jezika Deranja i Asturić : Čitati, čitati i samo čitati. A sve kreće od roditelja!

Nora Di Leo