Aktualno

ZANIMLJIVA ŠETNJA Vođena pješačka tura Čilipi – od ladanja do ladanja

Protekle nedjelje održana je vođena pješačka tura: Čilipi – od ladanja do ladanja, u organizaciji Udruge Agroturizam Konavle. Znatan broj sudionika okupio se u 15:30 sati u Seoskoj kući obitelji Novaković odakle se krenulo u 8 kilometara dugu pješačku avanturu. Staze i puteljci vodili su kroz nedirnutu prirodu te pokraj osam gospodarskih i/ili ladanjskih zdanja na području Čilipa iz doba Dubrovačke republike. Uz dva sata hoda, priče domaćina i čašćenja tura je završila oko 19 sati.

-Posebno hvala obitelji Butigan i Novaković koji su omogućili čašćenje sudionika na ovoj pješačkoj turi, navode iz Agroturizma.

Podsjetimo, vođene pješačke ture organiziraju se u okviru projekta ‘Konavle hike’ kao nastavak ovogodišnjih aktivnosti manifestacije ‘Proljeće u Konavlima’. Tijekom proljetnih aktivnosti Udruge Agroturizma Konavle organiziralo se čišćenje područja budućeg ‘Konavoskog eko parka’ dok će se u narednom razdoblju organizirati događaji ‘Konavle pod zvijezdama’ i ‘Piknik park’. Manifestacija “Proljeće u Konavlima” sufinancirana je sredstvima Turističke zajednice općine Konavle.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist