Županija

Zamjenik župana Joško Cebalo posjetio Domove za starije na Korčuli

Zamjenik župana Joško Cebalo danas je na Korčuli, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, posjetio Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe “Majka Marija Petković” Blato, Dom za odrasle osobe Blato, Dom za starije osobe Korčula te Dom za starije osobe Vela Luka.

Tradicionalni obilazak u blagdansko vrijeme i ove je godine upriličen u skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom. „Izostalo je naše tradicionalno druženje s korisnicima, no ovo su trenuci kada je najbitnije odgovorno ponašanje, ali i prigoda za zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima i zaposlenicima domova za starije osobe na doprinosu u borbi protiv pandemije“ – istaknuo je zamjenik Cebalo u kratkom susretu s ravnateljima domova kojima je uručio donacije Županije i prigodne poklone.

Podsjetimo da je zamjenik župana u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žakline Marević ovoga tjedna posjetio i Dom za starije Dubrovnik, Dom za starije i nemoćne osobe “Domus Christi”, Dječji dom Maslina, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Dom za starije i nemoćne osobe Konavle te Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Dubrovačko-neretvanska županija ove je godine navedenim ustanovama povodom blagdana donirala 120 tisuća kuna.

Pročitajte još

Ne propustite radionicu o korporativnom planiranju

Dulist

Župa dobila kilometar novog cjevovoda javne odvodnje

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija