Županija

Zamjenik župana Joško Cebalo posjetio Domove za starije na Korčuli

Zamjenik župana Joško Cebalo danas je na Korčuli, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, posjetio Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe “Majka Marija Petković” Blato, Dom za odrasle osobe Blato, Dom za starije osobe Korčula te Dom za starije osobe Vela Luka.

Tradicionalni obilazak u blagdansko vrijeme i ove je godine upriličen u skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom. „Izostalo je naše tradicionalno druženje s korisnicima, no ovo su trenuci kada je najbitnije odgovorno ponašanje, ali i prigoda za zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima i zaposlenicima domova za starije osobe na doprinosu u borbi protiv pandemije“ – istaknuo je zamjenik Cebalo u kratkom susretu s ravnateljima domova kojima je uručio donacije Županije i prigodne poklone.

Podsjetimo da je zamjenik župana u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žakline Marević ovoga tjedna posjetio i Dom za starije Dubrovnik, Dom za starije i nemoćne osobe “Domus Christi”, Dječji dom Maslina, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Dom za starije i nemoćne osobe Konavle te Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Dubrovačko-neretvanska županija ove je godine navedenim ustanovama povodom blagdana donirala 120 tisuća kuna.

Pročitajte još

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija