Grad

Zamjenica Tepšić primila osvajače medalja, sjajne dubrovačke taekwondaše

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić povodom osvajanja trideset sedam medalja na državnom prvenstvu primili su danas u Maloj vijećnici mlade članove Taekwondo kluba Shark i njihovu trenericu Sanju Rosandić.

Naime, ovogodišnje državno prvenstvo održalo se u Puli, a dubrovački taekwondaši pod vodstvom Sanje Rosandić i Darie Margete ostvarili su zavidan uspjeh. Na prvenstvu u Istri nastupilo je dvjesto natjecatelja iz trinaest klubova, a klub Shark u ukupnom je poretku u završnici natjecanja osigurao četvrto mjesto.

U ovoj su prilici zamjenica gradonačelnika Tepšić i zamjenik pročelnika Katičić čestitali mladim taekwondašima koji iz godine u godinu nizaju izvrsne uspjehe. Također, predstavnici Grada usuglasili su se kako taekwondo kao borilački sport u Dubrovniku vrlo dobro napreduje te su pohvalili veliko zalaganje i rad trenerica Rosandić i Margete koji tome znatno doprinose.

„Iznimno smo radosni i ponosni zbog brojnih medalja koje ste donijeli u naš Dubrovnik. Ukupni plasman, onaj zajednički i pojedinačni dokaz je da svakodnevno ulažete napor i zalažete se za postizanje najboljih rezultata. Vaš je rad zaista prepoznat i kao jedan mali klub pokazujete vašu veličinu i visoki doseg na svim natjecanjima“, kazala je zamjenica.

Trenerica Sanja Rosandić iskazala je zadovoljstvo zbog današnjeg prijema te je u ime kluba Shark dodala kako cijeni podršku gradske uprave što je ključno za nastavak kvalitetnog i učinkovitog djelovanja mladih sportaša.

Pročitajte još

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija