Sport

ZAMJENA DOMAĆINSTAVA UTAKMICA Jug i Partizan 19. studenoga u Dubrovniku!

ZAMJENA DOMAĆINSTAVA UTAKMICA Jug i Partizan 19. studenoga u Dubrovniku!

Vaterpolski klub Jug CO uputio je zamolbu Upravnom odboru TVL za promjenom domaćinstva utakmica 5. i 14. kola Triglav vaterpolo lige između Juga i Partizana. Kako javljaju iz VK Jug CO, uz samu molbu je priložena i suglasnost VK Partizan iz Beograda.

Upravni odbor TVL je razmotrio je i prihvatio molbu Dubrovčana.

U odluci se tako ističe kako će se utakmica 5. kola između Jug CO – Partizan RFB odigrati u Dubrovniku u subotu, 19. studenog umjesto u Beogradu. Jednako tako, utakmica 14. kola između spomenutih momčadi će se odigrati u Beogradu u subotu, 25. 02. 2017. umjesto u Dubrovniku.

Evo i obrazloženja:
-VK Jug CO se obratio UO TVL sa zamolbom za promjenom domaćinstva 5. odnosno 14. kola Triglav regionalne lige sa VK Partizan. Nadalje, UO je uvidom u međunarodni kalendar natjecanja, kao i uvidom u kalendar natjecanja TVL utvrdio da sama zamolba ima opravdani sportski motiv i da odobravanja zamjene domaćinstva ničim ni najmanje ne ugrožava regularnost natjecanja prvenstva TVL.

Jug CO i Partizan RFB nastupaju u Euro Champions league i navedeni zahtjev je usko vezan uz raspored utakmica i nastupa u tom natjecanju. Utakmice za koje se traži promjena domaćinstva rasporedom su vezane igranjem utakmica subota, srijeda, subota, u prvom dijelu kada se sastaju Jug CO i Partizan RFB u 5. kolu prvenstva (6. i 7. kolo je odmah srijeda – subota), kao i u 14. kolu (13. kolo je samo tri dana prije 14. kola, a tri dana prije 13. kola je 6. utakmica CL, kao i u srijedu, 01. 03. 2017. g. tri dana nakon 14. kola (za koje se traži zamjena) je na rasporedu 7. utakmica u CL.
Raspored utakmica VK Jugu i VK Partizanu je kako se vidi iz navedenog prilično „gust“ u Triglav regionalnoj i Champions ligi, organizacija putovanja je vrlo zahtjevna i zamolba je imala opravdan sportski motiv.

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist