Crna kronika

ZAHVALJUJUĆI GRAĐANIMA Provalnik (39) pronađen i uhićen u rekordnom roku!

Untitled design 3 1

Policija je zahvaljujući građanima identificirala osobu koju sumnjiči za četiri kaznena djela teške krađe.

-Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska tijekom poslijepodnevnih sati u subotu, 14. srpnja, objavila video i fotografije osobe koja se dovodi u vezu s više kaznenih djela imovinskog kriminaliteta počinjenih na području Dubrovnika, učinkovitom suradnjom medija koji su tu objavu učinili dostupnom javnosti, nakon samo sat vremena zaprimljene su kvalitetne dojave građana koje su pomogle identifikaciji počinitelja, te je za njim raspisana potraga. Uhićen je iste večeri, kada su ga policijski službenici Policijske postaje Ston tijekom prometne kontrole zatekli u redovnoj autobusnoj liniji koja je prometovala prema Zagrebu – objavili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Radi se o 39-godišnjem državljaninu RH koji ima prijavljeno prebivalište u Zagrebu, a porijeklom je s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Muškarac se sumnjiči za četiri kaznena djela teške krađe počinjena tijekom proteklog tjedna na području Dubrovnika. Provale su izvršene u tri ugostiteljska objekta i u jednu trgovinu, odakle je osumnjičeni krao novac. Na opisani način otuđio je preko 3 tisuće eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Radi se o osobi koja je od prije poznata policiji zbog kaznenih djela iz oblasti droga i imovinskog kriminaliteta.

Pročitajte još

PROMETNA NA VOJNOVIĆU Udario pješaka pa pobjegao

Dulist

Utopio se muškarac kod Kalamote

Dulist.hr

U padu s električnog romobila teže ozlijeđen 20-godišnjak

Dulist