Politika

ZA TRI GLASA Ava Karabatić ostvarila bolji rezultat od ministrice Obuljen Koržinek

ZA TRI GLASA Ava Karabatić ostvarila bolji rezultat od ministrice Obuljen Koržinek

Starleta Ava Karabatić dobila je na parlamentarnim izborima čak tri preferencijalna glasa više od ministrice kulture i medija, Dubrovkinje Nine Obuljen Koržinek.

Prema posljednjim podacima za Karabatić, koja je na listi Ivana Pernara, glasalo je 508 birača, dok je za ministricu Obuljen Koržinek glasovalo 505 glasača, a dosad je obrađeno 99,79 posto glasova.
– Nisam razočarana, ni u jednom trenutku se nisam prodala ni kupovala. Vjerujem da se stvari još mogu promijeniti, nada umire posljednja – rekla je u izbornoj noći za 24 sata Karabatić.
– Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekao bi Massimo – dodala je i čestitala svima na rezultatima te poručila kako neće odustati od politike.
– Žene trebaju mandat i vlast. Večeras imam tremu kao što sam nekoć imala na ispitima, ali spremna sam na iznenađenja i ne isključujem opciju da uđem u Sabor. Ne razumijem se u politiku kao Milanović ili Grmoja, no svatko ima pravo na šansu – kazala je Karabatić.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist