Politika

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik – rekao je predsjednik GO HDZ-a Dubrovnik, gradonačelnik Mato Franković u izjavi za medije. Napomenuo je kako je HDZ na 90 posto biračkih mjesta u Dubrovniku osvojio 7364 glasa. Zahvalio se sugrađanima koji su u tolikom broju dali povjerenje njegovoj stranci, ali i podržali njega s više od 3 tisuće preferencijalnih glasova.
-Dragi sugrađani hvala vam velika. Ovo je velika izborna pobjeda za HDZ nakon 8 godina služenja vlasti na nacionalnoj razini. Ostvariti ovakav respektabilan rezultat apsolutno obvezuje nas kao stranku. Jasno je vidljivo da naši sugrađani vide sve ono što je vlada HDZ-a radila za naš grad, prepoznaju sve one uspjehe počevši od Lapadske obale, aglomeracije Dubrovnik pa dalje. Velika hvala. Čast nam je ponovno služiti gradu i meni kao jedinom saborskom zastupniku iz Dubrovnika čast je zastupati interese grada Dubrovnika – rekao je Franković.
Župan Nikola Dobroslavić rekao je kako su s velikim zadovoljstvom primili trenutne izborne rezultate.
-Velika pobjeda kao što smo i vjerovali od početka. Mislim da je posve zaslužena, rezultat je rada i naše Vlade u zadnja dva mandata, ali i nižih razina, od Županije do gradova kojima je upravljao HDZ – rekao je Dobroslavić te se zahvalio sugrađanima na povjerenju koje su im ponovno dali.
-Drago mi je da je propao projekt koji je radio naš predsjednik Zoran Milanović. To je bio ružan projekt, projekt kojim se rušio Ustav i blatile institucije. Vjerujem da će sad nakon ove pobjede stvari doći na svoje mjesto – rekao je župan.
Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo pohvalio se kako je HDZ dobio u svim gradovima u našoj županiji te istaknuo kako ih posebno vesele pobjede na Korčuli, u Opuzenu i Pločama, što je dobra najava za buduće izbore.
-Vesele nas rezultati koji su potvrda su našeg rad. Imali smo jake kandidate i ostvarili smo rezultate kakve smo i očekivali – zaključio je.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist