Županija

ZA TRAVANJ I SVIBANJ Župa prepolovila iznose zakupnina za prostore u vlasništvu općine

ZA TRAVANJ I SVIBANJ Župa prepolovila iznose zakupnina za prostore u vlasništvu općine

Općina Župa dubrovačka nastavlja s mjerama pomoći zakupcima općinskih poslovnih prostora i javnih površina, kao i zakupcima poslovnih prostora u vlasništvu vezanih društava u otežanim uvjetima poslovanja uzrokovanim pandemijom koronavirusa.
Po prijedlogu Općinskog načelnika koji je upućen Općinskom vijeću na usvajanje, poduzetnici koji su u zakupu općinskih poslovnih prostora te javnih površina i zakupci poslovnih prostora u vlasništvu vezanih društava, oslobađaju se plaćanja zakupnine za 50% iznosa za razdoblje u naredna dva mjeseca odnosno za travanj i svibanj.
Poduzetnici kojima je odlukom nacionalnog stožera civilne zaštite obustavljen rad dijelom ili u cijelosti oslobađaju se u potpunosti plaćanja zakupnine za navedeno razdoblje.
– Iako smo svjesni da ove naše mjere neće biti presudne za opstanak poslovanja poduzetnika, odlučili smo sudjelovati u smanjivanju troškova njihovog poslovanja odričući se dijela prihoda našeg proračuna. Želja nam je produljenjem ovih mjera pomoći poslovanju poduzetnika na području Općine Župa dubrovačka – rekao je načelnik Silvio Nardelli.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist