Aktualno

‘ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE’ DVD Smokvica: Mala nepažnja je dovoljna da se sve pretvori u veliku vatrenu stihiju…

Za rubriku vjerovali ili ne – napisali su iz DVD-a Smokvica u objavi na Facebooku, a u kojoj donose priču o tome kako je mala nepažnja bila dovoljna da se sve pretvori u veliku vatrenu stihiju.

U večernjim satima petka zaprimili su dojavu da je grupa turista prilikom šetnje nedaleko od Brne, iznad uvale Stratinčica uočila veću količinu aktivnog žara. Na dojavu izlaze s jednim vozilom i tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto zatekli su veću količinu aktivnog žara kojeg je vjetar lagano počeo raspuhivati, tek nekoliko stotina metara od prvih kuća u Brni.

-Je li ovolika količina žara na šumskom putu okruženom suhom travom i mladom borovom šumom plod nelegalnog kampiranja, nekakve zločeste namjere ili je jednostavno neko pospremio kamin nakon pečenja – prosudite sami. Još jednom apeliramo na sve mještane kao i turiste na odgovorno ponašanje. Mala nepažnja je dovoljna da se sve pretvori u veliku vatrenu stihiju. A tada bude već kasno – napisali su.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija