Aktualno

Za malenog Lukasa prikupljeno preko 70 tisuća kuna, no i dalje treba našu pomoć

Dragi svi dobri ljudi, dragi moji Dubrovčani! Opet smo pokazali veliko srce. Do sada je za Lukasa 70 705 kuna – javlja Iva Funtek koja je za malenog Pelješčanina Lukas pokrenula humanitarnu akciju kako bi mu se pomoglo otići na potrebne operacije te rehabilitaciju čiji troškovi iznose četiri tisuće eura.

-Idemo na operaciju, ostat će za rehabilitaciju no idemo dalje! Lukas može i vjerujem da će u tome i uspjeti sjesti i napraviti korak. Stoga ga mama Suzana i tata Ivan žele nakon operacije odvesti našem dragom doktoru Jošku Glaviću na pregled i kako bi vidio je li Lukas spreman – podoban za robota. Stoga vas molim da i dalje pomognete koliko možete jer njima svaka kuna znači puno – navodi dalje Iva dodavši kako samo tata radi i ima primanja od 2 720 kuna.

-Sada vas molim ako može pomoći neka tvrtka i donirati laptop malom Lukasu jer su terapeut defektolog i radni terapeut savjetovali veći ekran kako bi Lukas mogao vježbati oči po strabološkom programu. To bi mu pomoglo u vježbi očiju i ne bi toliko naprezao okice. Jer Lukas kad gleda, najviše se usmjeri desnim okom jer mu teže ide s oba i onda na telefonu kad gleda jako napreže glavicu u stranu i oko – navodi Iva koja piše kako Lukas voli gledati dječje pjesmice, što je, rekli su terapeuti dobro, ali na većem ekranu.

-Idemo ekipa, budimo jedno, to smo mi – navodi dalje Funtek.

Pročitajte još

‘SRCE K’O KUĆA’ Paula i Đelo Jr. Jusić napravili dokumentarac o pripadnicima ONB-a

Dulist

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Tomislav Bačić novi predsjednik Strukovne grupe građevinara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija