Aktualno

‘DUBROVNIČE, TREBAMO TE!’ Pomozimo malom Pelješčaninu Lukasu

'DUBROVNIČE, TREBAMO TE!' Pomozimo malom Pelješčaninu Lukasu

Za malog Pelješčanina Lukasa pokrenuta je humanitarna akcija kako bi mu svi ljudi dobre volje pomogli otići na potrebne operacije te rehabilitaciju čiji troškovi iznose četiri tisuće eura.

Naime, Lukas je rođen u blizanačkoj trudnoći s krvarenjem na mozgu s drugog na treći stupanj. Ima nekoliko dijagnoza počevši od bilateralne spastične cerebralne paralize, zatim periventrikularne cistične leukomalije te simptomatske epilepsije.

-Lukas danas ima 3 godine i 9 mjeseci, ne može sjedati, pričati i ne hoda. Roditelji Lukasa redovito vode na fizooterapeutske, logopedske te neurofeedback terapije, ali to nije dovoljno. Lukas mora ići na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama te lasersku operaciju očiju jer Lukas ima izražen konvergentni strabizam. Operaciju će Lukas raditi u  ožujku u Specijalnoj kirurškoj bolnici Medikus u Beogradu, a radit će je dr. Aleksandar Nazarkin – kirurg ortoped. Dragi ljudi, sve vas molimo, tko može-koliko može da odvojite i uplatite za malog anđela Lukasa za operaciju na račun njegovog tate Ivana – poručila je Iva Funtek koja je organizirala ovu humanitarnu akciju.

Za malog Lukasa možete uplatiti na sljedeći način:

BR.RAČUNA IBAN
IVAN HASAN
HR 8023900013221901155

Foto: Facebook/Iva Funtek

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist