Županija

ZA 180 MILIJUNA KUNA Importanne Resort gradi novi hotel u Dubrovniku

ZA 180 MILIJUNA KUNA Importanne Resort gradi novi hotel u Dubrovniku

Buduća ulaganja Importanne Resorta bila su tema sastanka dubrovačko-neretvanskog župana Nikole Dobroslavića s predsjednikom i članicom Uprave te hotelske kuće Denisom Zovkom i Marijom Opić.

Kako javljaju iz Županije, Zovko i Opić Dobroslaviću su predstavili buduća ulaganja u izgradnju novog hotelskog objektu, a za koju su se ‘stekli preduvjeti kroz prostorno-plansku dokumentaciju te definirano pomorsko dobro’.

– Realizacija ove investicije omogućena je konačnim rješenjem pitanja pomorskog dobra koji je proteklih godina ograničavao ovakav projekt, a koje je Županija nakon niza aktivnosti uspješno rješila u suradnji s drugim državnim institucijama – ističu iz Županije.

Planirana investicija uključuje novih 85 smještajnih jedinica, podzemnu garažu za 65 vozila, dva vanjska bazena i druge turističko-ugostiteljske sadržaje, ukupne vrijednosti od gotovo 180 milijuna kuna.

Predstavnici tvrtke Importanne resort zahvalili su Županu na dosadašnjoj podršci u razvoju ovog hotelskog kompleksa. Župan je ovom prilikom istaknuo da je i ova investicija potvrda pozitivnog investicijskog okruženja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te izrazio nadu u skoro okončanje ovog projekta čime će ovo područje bit bogatije za nove turističke sadržaje visoke kategorije.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist