Grad

WTM U LONDONU Dubrovnik se predstavlja na vodećem turističkom sajmu

Turistička zajednica grada Dubrovnika, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, predstavlja bogatu turističku ponudu grada na prestižnom Svjetskom Turističkom Sajmu (WTM) u Londonu od 6. do 8. studenog 2023.

Sudjelovanje na sajmu bit će obilježeno i nizom sastanaka s britanskim organizatorima putovanja, aviokompanijama i istaknutim predstavnicima medija, a koji su važni za uspostavljanje i jačanje suradnje s dionicima iz Ujedinjenog Kraljevstva. Očekuje se da će takvi susreti rezultirati povećanim brojem posjetitelja iz Britanije u budućnosti, dodatno jačajući promociju Dubrovnika na ovom važnom tržištu.

Na vodećem svjetskom turističkom sajmu World Travel Market u Londonu, Turistička zajednica grada Dubrovnika, kao jedan od suizlagača na štandu Hrvatske turističke zajednice, predstavlja turističku ponudu grada u čijim je turističkim ostvarenjima britansko tržište tradicionalno na prvom mjestu. U prvih deset mjeseci 2023., Dubrovnik je dočekao 174.254 gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva, ostvarivši 777.555 noćenja.

Prezentacija Dubrovnika na ovom uglednom globalnom sajmu putovanja i turizma odvija se na štandu Hrvatske turističke zajednice kao glavnog izlagača, uz ukupno 23 suizlagača, uključujući Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske, Zagreba, Splita, Croatia Airlines, Nacionalnog parka Plitvička jezera i drugih.

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI IZGLED SPOMEN SOBE Trebala bi biti dovršena do Feste sv. Vlaha!

Dulist

GRADONAČELNIK DOMINKU RADIĆU ‘Hvala od srca što nesebično pomažete ljudima’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist