Županija

With dance, romance and passion drugi je koncert festivala Stradun Classic

Treće izdanje festivala Stradun Classic započelo je koncertom u utorak i nastupom violinista Gordana Nikolića i Đane Kahriman, violista Šimuna Končića, violončelistice Céline Flamen i klarinetistice Marije Pavlović. Festival se nastavlja koncertom u petak, 2. listopada u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.
Pod umjetničkim vodstvom violinista i dugogodišnjeg koncert majstora svjetski poznatog London Symphony Orchestra, a danas profesora na Royal College of LondonGordana Nikolića, nastupit će festivalski gudački sastav Dubrovačkog simfonijskog orkestra i klarinetistica te začetnica festivala, Marija Pavlović.

Ovaj koncert nosi naziv With Dance, Romance and Passionte publiku očekuje upravo takav program. Naime, glazbenici će najprije izvesti jedno od najpoznatijih djela Béle Bartóka, Rumunjske narodne plesove. Zatim slijedi Kvintet za klarinet i gudački orkestar u B duru Carla Marije von Webera te Serenada za gudače u C duru Petra Iljiča Čajkovskog.

Koncert se održava u skladu s epidemiološkim mjerama. Dodatne informacije i rezervacije dostupne su na broj telefona 417 110 i 091 613 7314. Ulaznice se mogu kupiti uz niz popusta i pogodnosti u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra od 9 do 14 sati. Također, ostala prodajna mjesta su agencija Perla Adriatica na Pločama, gift shop Dubravka na Pilama, Luža, online putem servisa ulaznice.hr i jedan sat prije početka koncerta ispred Dvora.

Pročitajte još

NOVCI I ZA ŽUPANIJU Stigli novi ugovori Programa ruralnog razvoja

Dulist

Libertas Foundation stipendira 12 učenika deficitarnih zanimanja

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Karamatić: ‘Nismo napravili ništa oko brze ceste. Projekt stoji u mjestu 40 godina!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija