Aktualno

VREMENSKA PROGNOZA Pogledajte što nas očekuje kroz izborni tjedan

sunce zalazak

Vrijeme do idućeg vikenda će biti promjenjivo. U ponedjeljak će biti sunčano s popodnevnim naoblačenjem, dok do subote možemo očekivati dosta kiše, s time da će na izborni dan osjetno pasti temperatura, čak do 10 stupnjeva. Uz to će nas lagani vjetar pratiti skoro cijeli tjedan, a temperature će se kretati od 25 do 10 stupnjeva.

U ponedjeljak će dan krenuti s vedrim nebom i ugodnom temperaturom od najviše 25 stupnjeva, dok će cijeli dan puhati lagani povjetarac koji će se kretati od 12 do 31 kilometar na sat. Od 14 sati će se početi pojavljivati oblaci te se do 17 sati neće vidjeti sunce.

U utorak, za vrijeme izborne šutnje nas očekuje oblačno i kišovito kroz cijeli dan. Temperatura će se kretati od 19 do 22 stupnja, što je neznatno niže od onih u ponedjeljak. Vjetar će ostati iste jačine.

Idući dan na izbore nas očekuje oblačno vrijeme s malo kiše do 11 sati, dok će oko 17 sati sunce proviriti kroz oblake. Temperatura će osjetno pasti, s vrijednostima od 10 do 15 stupnjeva, dok će vjetra do kraja dana nestati.

Iza izbora u četvrtak možemo očekivati više sunca i malo oblaka do 20 sati navečer. Naime, tada možemo očekivati kišu. Kroz cijeli dan će se temperature kretati od 10 do 14 stupnjeva, dok će vjetar lagano zapuhati te do kraja doseći brzinu do 30 kilometara na sat.

Posljednjeg dana radnog tjedna možemo očekivati dosta kiše s malo sunca oko 17 sati. Temperature će biti malo više od prošla dva dana s vrijednostima od 10 do 16 stupnjeva. Vjetra će biti manje s najjačim udarima u jutarnjim satima od 21 kilometra na sat.

Izvor: Freemeteo.com

Pročitajte još

VLAHUŠIĆEV ‘BOSCO VERTICALE’: Predlaže ozelenjavanje fasada nebodera u Gružu

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] Učenici Turističke i ugostiteljske škole osvojili zlato na Državnom natjecanju

Dulist

OPROŠTAJ OD LUKA PALJETKA U Selcima na Braču izrazili ljubav pjesniku

Dulist