Crna kronika

Vozaču Passata izmjereno 1,25 promila

prometna tri brata6018

U dvije prometne nesreće koje su se jučer, 3.prosinca, dogodile na D-8, kod mjesta Zaton Doli, četiri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život, a tri su lakše ozlijeđene, priopćila je glasnogovornica PU Marija Gjenero.

Nadalje navodi da je u prvoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18.20 sati, 43-godišnjak upravljao osobnim vozilom krećući se iz smjera istoka prema zapadu kada je izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu kolničku traku nakon čega je udario u brdo,a potom u metalnu zaštitnu ogradu.
U ovoj prometnoj nesreći vozač i 47-godišnji putnik su lakše ozlijeđeni, dok su dvojica ostalih putnika u vozilu, u dobi od 44 i 46 godina zadobili teške tjelesne ozljede. Izvršenim alkotestiranjem 43-godišnjem vozaču izmjereno je 1,25 promila alkohola u krvi.
Oko 18.50 sati dogodila se druga prometna nesreća kada je 58-godišnji vozač teretnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, naletio na zaustavljenu kolonu vozila i udario u dva osobna vozila, a potom i u službeno policijsko vozilo na kojem su bila upaljena rotacijska svjetla. U ovoj prometnoj nesreći 58-godišnji vozač teretnog vozila i 55-godišnja putnica iz jednog vozila u koloni su zadobili teške tjelesne ozljede neopasne po život, dok je 58-godišnji putnik iz istog osobnog vozila lakše ozlijeđen.
Ozlijeđenim osobama liječnika pomoć je pružena u dubrovačkoj bolnici gdje su im konstatirane ozljede,a četvorica su zadržana na daljnjem liječenju, dok je jednom ozlijeđenom liječnička pomoć pružena u splitskoj bolnici.
U vremenu od 19.45 do 21.40 sati promet na ovom dijelu je bio zatvoren, a odvijao se zaobilazno preko Dubrovačkog primorja.
 
 
 

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist