Aktualno

Vozačku nekulturu u Dubrovniku nema tko kažnjavati?!

Vozačku nekulturu u Dubrovniku nema tko kažnjavati?!

Situacija s parkingom u Dubrovniku na rubu je tragikomične već dugi niz godina. Usprkos visokim kaznama, naši sugrađani uvijek pronađu neki svoj mali način kako biti što je moguće kreativniji i ugurati svoj automobil baš tamo gdje su naumili. Što je moguće bliže svom odredištu naravno.
Iako je dobar dio ovakvih prekršaja benigan i kao takav gotovo uvijek bude ‘previđen’ ima naravno i onih koji su u svojim vještinama toliko bezobrazni da se stanete zapitati – pa tko je tu lud?!
Nažalost, DuList gotovo svakodnevno na redakcijski e-mail dobiva takve primjere zbog čega se nameće pitanje – što radi prometno redarstvo Grada Dubrovnika?

Nema tko
Naime, taj odjel, osnovan u ljeto prošle godine preuzeo je ovlasti nad kažnjavanjem nepropisnog parkiranja u Dubrovniku, no očito je kako nešto jednostavno ne štima. Kako proizlazi iz odgovora koje smo dobili od Grada Dubrovnika, to nešto je – nedostatak ljudi.

Koliko ljudi radi na ovim poslovima i kada će se zapošljavati novi i pod kojim uvjetima pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna u finalu Eurosonga!

Dulist

Roko Tolić jedan od kandidata za direktora aerodroma Crne Gore

Dulist

SVEČANI PROGRAM Hrvatski liječnički zbor obilježava 150 godina

Dulist