Aktualno

VOLIMO BLAGDANE Konzumova božićna čarolija u Dubrovniku

VOLIMO BLAGDANE Konzumova božićna čarolija u Dubrovniku

Ovog vikenda 3. i 4. prosinca pronađite Konzumovu blagdansku kućicu na dubrovačkom Stradunu kako bismo zajedno proširili čaroliju blagdana i učinili ih posebnima onima kojima je najpotrebnije.

Sudjelujte u humanitarnoj akciji ‘Volimo blagdane jer volimo jedni druge’ kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna, a sva sredstva koja prikupimo doniraju se dubrovačkom domu za djecu i mlađe punoljetne osobe ‘Maslina’.

Blagdansko raspoloženje sve se više osjeti, a Konzumova božićna čarolija koja će do Božića obići deset gradova diljem Hrvatske podsjetit će nas na ono bitno u vezi blagdana i pomoći da svi zajedno omogućimo drugima da osjete pravi božićni ugođaj.

Konzum već tradicionalno pomaže potrebite, a ovih blagdana je kroz kampanju ‘Volimo Blagdane jer volimo jedni druge’ odlučio napraviti korak dalje i raširiti čaroliju blagdana u cijeloj zemlji, pretočivši tako poruku u djelo. Nakon Rijeke i Pule, preko Zadra i Splita Konzumova blagdanska kućica stiže u Dubrovnik gdje će na Stradunu biti u subotu i nedjelju od 12 do 20 sati.

-Ovi blagdani će uistinu biti posebni za nas. Sretni smo što je Konzum organizirao ovu akciju i odlučio donirati baš nama. Pozivamo sve građane da nam se pridruže ovog vikenda kako bi se družili i sudjelovali u donacijama – izjavila je Iliana Stojanović, ravnateljica dječjog doma Maslina.

Dubrovnik je tako peti od ukupno deset lokacija koje će tijekom adventa obići Konzumova kućica, a domu za djecu i mlađe punoljetne osobe ‘Maslina’ peta od ukupno deset lokalnih ustanova kojima će se donirati sredstva prikupljena u ovoj blagdanskoj akciji.

Kako bi se pobrinuli da sredstva dođu do onih kojima je stvarno potrebno, odluku o udrugama kojima će sredstva biti donirana donijeli su sami zaposlenici Konzuma. Svatko je u svom gradu predložio kome će se uručiti donacija koju će se prikupiti akcijom ‘Volimo blagdane jer volimo jedni druge’.

Pridružite nam kako bi se zajedno prisjetili onog bitnog i učinili ove blagdane posebnima onim kojima je najpotrebnije!

Sponzorirani članak

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist