Aktualno

Vodovod dovršio prvu dionicu kolektora odvodnje u Malom Zatonu

Vodovod Dubrovnik dovršio je prvu dionicu radova na izgradnji kolektora odvodnje otpadnih voda u Malom Zatonu u dužini od 170 metara.

Nakon postavljanja cjevovoda prometnica od restorana Babilon do trgovine Pemo je asfaltirana, a radovi su nastavljeni na posljednjoj dionici u dužini od 80 metara.

Izgradnjom ovog kolektora omogućit će se priključak na sustav javne odvodnje svih objekata na gravitirajućem području, posebice većih stambenih zgrada iznad ceste, a čije je neriješeno stanje odvodnje godinama ugrožavalo okoliš i kvalitetu mora u zatonskoj vali.

Ukupna vrijednost cjelokupne investicije iznosi 485 tisuća kuna bez PDV-a, a predviđeni rok završetka je do kraja sljedećeg tjedna.

Vodovod planira u ovoj godini dovršiti radove na čitavoj kanalizacijskoj mreža Malog Zatona izgradnjom obalnog kolektora GMK 16 i GMK 17, čime će se velikoj većini objekata u ovom naselju omogućiti priključak na sustav javne odvodnje.

Pročitajte još

Uhićen mladić iz Splita koji je autom udario policajca

Dulist

Ivona Michl: ‘U Dubrovačkim muzejima inspekcijskim nadzorom nisu utvrđeni nedostaci’

Dulist

[TUP BUDUĆNOSTI] Gradski vijećnici podijeljenih mišljenja o sudbini bivše gruške tvornice

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija