DuList IN

Vodimo vas na „Taste of fetish“ u Revelinu!

Vodimo vas na „Taste of fetish“ u Revelinu!

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin dvoje naših najbržih čitatelja daruje s po dvije ulaznice za atraktivni glazbeno-scenski spektakl “Taste of fetish” u Culture Clubu Revelin u petak, 11. srpnja.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „FETISH“, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Ulaznice se mogu preuzeti u Caffe baru B4 Revelin na dan nastupa.

Taste of fetish dočarat će magiju plesa uz pregršt atraktivnih performerica, a za DJ pultom kao specijalna gošća nastupit će Niki Belucci. Niki Belucci dobro je poznata publici širom regije i uvjek je rado viđena gošća u Dubrovniku. Simbol ljepote, erotizma, slobode,seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu! Uz svoju atraktivnu pojavu Niki u svom glazbenom repertoaru ima dinamične, melodične plesne hitove i svojim izvrsnom nastupom uvjek iznova osvaja publiku.

Senzualnim zvukom i nastupom scenu će ispuniti i mlada talentirana violinistica Amadeea, koja će izvesti najpopularnije hitove elektronske glazbe. Nakon sto je prosle godine uzdrmala plesni podij u Culture Clubu Revelin i napravila delirij među publikom vraća se opet u sklopu LaFieste, gdje će spojiti klasičan zvuk sa najvećim hitovima elektronskog zvuka.

Kako bi glazbenu magiju ove izetne noći dopunili scenskim pokretom La Fiesta ponovno dovodi Anastasiu Sokolovu jednu od najboljih pole dance peformerica. Danas je pole dance izuzetno popularan i mnoge djevojke pohode razne pole- dance tečajeve, a kako to rade najbolji uvjerite se ove večeri kada će vam Anastasia Sokolova pokazati najluđe pokrete ovog zahtjevnog plesa.

Anastasii Sokolovoj pridružit će se i Dmitrii Politov najbolji svjetski pole akrobat. A za ono što će nam on pokazati možemo samo slobodno reći-ne pokušavajte kod kuće!

Magičnu fetish večer začinit će još atraktivne performerice iz svih djelova svijeta u glamuroznim kostimima i led roboti na plesnom podiju.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist