DuList IN

Vodimo vas na Freemasons!

Vodimo vas na Freemasons!

DuList dijeli ulaznice za Freemasonse! Dva najbrža čitatelja koja pošalju svoje ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr osvajaju po dvije ulaznice, stoga požurite!

Culture Club Revelin nastavlja sa bogatim programom u 7. mjesecu, gdje je za svoje posjetitelje pripremio vrhunske koncerte popraćene atraktivnim partijima i zabavama u klubu. Tako će 4. srpnja nastupiti Freemasons.

Britanski dvojac Freemasons postali su pravi ljubimci hrvatske publike. Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.
Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr. Njihovi remiksevi pjesama Beyonce 'B-Day' albuma, uključujući "Deja Vu", "Beautiful Liar",'Ring The Alarm "i"Greenlight' postali su legendarni hitovi  i njihove verzije su korištene kao glavni Radio Editi diljem Europe, zajedno s drugim mixevima sa Kelly Rowland'Rad', Kylie – 'One' i Whitney Houston 'Million Dollar Bill'.

U 2007 Freemasons rade svoj najuspješniji singl s Alanis Morissette pjesma 'Uninvited' koji postiže ogroman uspjeh u svijetu. Zbog mnogobrojnih hitova britanski house dvojac postao je omiljeni izvođač publike u Hrvatskoj, gdje često rado nastupaju. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn. VIP ulaznice iznose 149 kn.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist