DuList IN

Vodimo vas na Boy Georgea u Revelinu!

Vodimo vas na Boy Georgea u Revelinu!

DuList u suradnji s CC Revelinom dvoje najbržih čitatelja daruje s po dvije ulaznice za večerašnji nastup legendarnog britanskog glazbenika Boy Georgea!

Kao i uvijek, potrebno je biti dovoljno brz i na naš e-mail poslati e-mail poruku naslova „Boy George“, s imenom, prezimenom i kontakt brojem.
Za one koji ne znaju, Boy George ikona je svjetske pop i u novije vrijeme elektronske scene. Priznat je kao jedan od najlegendarnijih umjetnika, koji je još uvijek zadržao snažnu poziciju, stečenu u proteklih 30 godina na svjetskoj glazbenoj sceni.

Iznimno hvaljen od najpriznatijih medijskih kuća kao što su Rolling Stone, Mixmag i MTV,  koji mu od samih početaka daju visoko priznanje, čime je pjevač Boy George, inače nominiran i za nagradu Grammy, stvorio svjetski imidž, koji nadilazi dob, rasu, boju kože vjeru, nacionalnost pa čak i religije.

Dosad je George prodao preko 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma kao izvođač, tekstopisac legendarne grupe Culture Club 80-tih i kao samostalni umjetnik. Također je i dalje na svjetskom tronu kao jedan od najuspješnijih svjetskih DJ-a, čija je potražnja još uvijek na vrhu svjetske elektronske scene.

Početkom 2011. izdao je svoj dugoočekivani album „Ordinary Alien“ koji se sastojao od njegovih neobjavljenih materijala. Odlučivši da se vrati u produkciju uvodi vlastitu izdavačku kuću te je u proljeće 2011. lansirao novu glazbenu eru osnivanjem VG Recordsa sa kolegom DJ producentom Marc Vedom.

Surađivali su s poznatim glazbenicima kao što su Roger Sanchez, Chris Lake, Tom Novy i  Axwell,  Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar i Afrojack i  time stekli ugled na svjetskoj razini.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist