DuList IN

Nova ljubav Marka Bijača!

Nova ljubav Marka Bijača!

Hrvatski vaterpolisti pronašli su novu ljubav! Prijestolnica Katalonije, jedan od najljepših gradova Mediterana – Barcelona, prirasla je srcu našim vodenim junacima.

– Na ovakvim natjecanjima nemamo puno slobodnog vremena i koncentrirani smo isključivo na utakmice, no svaki slobodni trenutak iskoristio sam kako bi što bolje upoznao Barcelonu, španjolsku kulturu i narod koji je iznimno ljubazan. Uz naš hotel nalazi se muzej Blau u kojem su me se posebno dojmile replike životinja iz nekih davnih vremena. Za svoje najbliže odabrao sam nekoliko suvenira, a nezaobilazni su bili i dresovi Barcelone i Messija. Definitivno ću se vratiti u ovaj grad a dojmove s ovog prvenstva podijelit ću s prijateljima. –istaknuo je naš reprezentativac Marko Bijač.

Slobodne trenutke u prvim danima Svjetskog prvenstva vaterpolisti su iskoristili za razgledavanje grada i posjet brojnim znamenitostima po kojima je ova španjolska ljepotica poznata u svijetu.

Hrvatski su se vaterpolisti plasirali u završnicu FINA Svjetskog prvenstva gdje će se za finale boriti s reprezentaciom Mađarske, a dan uoči te važne utakmice provode u strogoj koncentraciji i treningu.
 

Pročitajte još

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist