Hrvatska

Vlahušić želi proračun za 2016. godinu od 385 milijuna kuna

Vlahušić želi proračun za 2016. godinu od 385 milijuna kuna

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je danas Gradskom vijeću na raspravu i donošenje Prijedlog Proračuna Grada Dubrovnika za 2016. godinu s projekcijama za 2017. i 2018, stoji na stranicama gradske uprave.

Prethodno se gradonačelnik Vlahušić sastao s predsjednikom Gradskog vijeća Matom Frankovićem i predsjednicima klubova vijećnika. U svrhu definiranja zajedničkog pristupa ključnim temama koje imaju izravan utjecaj na prihodovnu stranu gradskog proračuna nastavljeni su razgovori oko upravljanja dubrovačkim gradskim zidinama i zaustavljanja turističkih autobusa na Pilama, odnosno izmjena postojeće odluke.

Ovom prilikom gradonačelnik je prisutne predstavnike klubova vijećnika upoznao s osnovama Proračuna za 2016. godinu. Temeljni Proračun iznosi 384,5 milijuna kuna, dok su stvarni rashodi i izdaci Grada Dubrovnika, uključujući rashode i izdatke proračunskih korisnika financiranih iz njihovih vlastitih prihoda i primitaka, planirani na 437.872.300,00 kuna, poručili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist