Politika

Vlahušić sprema puč u dubrovačkom HNS-u!

Na popodnevnom sastanku u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo trebala bi se okupiti skupina istomišljenika gradonačelnika Andra Vlahušića, a sa zadatkom rušenja aktualnog predsjednika gradskog HNS-a Antuna Pravedana.

Kako neslužbeno doznajemo, zadatak da okupi istomišljenike navodno je dobila dr. Matija Čale-Mratović, a među pozvanima na sastanak zakazan u 17 sati su i Vjekoslav Vierda, Vesna Delić-Gozze te Jadranka Ničetić koja za duList ističe kako službeno nikakav poziv nije dobila.

Inače, unutar stranke već se neko vrijeme izvode razni taktički manevri obećanjima zaposlenja i boljih pozicija, a sve s ciljem detroniziranja Antuna Pravedana.

Predsjednik gradske organizacije HNS-a Antun Pravedan za duList kaže da je čuo nešto o tome, ali budući da nije riječ o službenom stranačkom sastanku tvrdi kako nije upoznat s detaljima sastanka.

Podsjetimo, u dubrovačkom HNS-u već duže vrijeme tinja nezadovoljstvo većine članstva radom i ponašanjem gradonačelnika Andra Vlahušića. Stoga ne čudi da je Vlahušić krenuo u okupljanje ekipe koja bi ga trebala održati na političkom životu.

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija