Grad

Vlahušić se ne može dogovoriti sam sa sobom koliko će trajati radovi u Zagrebačkoj ulici

Vlahušić se ne može dogovoriti sam sa sobom koliko će trajati radovi u Zagrebačkoj ulici

Iako je u listopadu najavljeno kako će radovi u Zagrebačkoj ulici trajati 90 dana, taj rok je nedavno skraćen za pola, odnosno na 45 dana do Badnjaka, a sudeći prema izjavama gradonačelnika Andra Vlahušića prilikom današnjeg obilaska radova, ni sam ne zna koliko će sve skupa trajati.
‘Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić u pratnji suradnika i predstavnika izvođača radova obišao je gradilište u Zagrebačkoj ulici gdje su u tijeku radovi na rekonstrukciji i uređenju sustava oborinske odvodnje. Utvrđeno je da se radovi odvijaju prema utvrđenoj dinamici, a očekuje se da će se najveći dio projekta izvesti do 24. prosinca’, stoji u obavijesti iz gradske uprave.
Nažalost u njoj se ne definira što to točno znači ‘najveći dio radova’, odnosno točnije što se neće napraviti u tom roku. Prema informacijama DuLista ispoštivanje zadanog roka do Badnjaka je gotovo nemoguće. Vjerojatnija je mogućnost da će se radovi ili zaustaviti tijekom blagdana pa nastaviti u siječnju ili jednostavno (pr)odužiti i tijekom blagdana.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist