Zanimljivosti

Vlahušić od Bandića “kopirao” petunije

Vlahušić od Bandića "kopirao" petunije

Naš je gradonačelnik izgleda još jednom kopirao svog zagrebačkog kolegu. Ovog puta riječ je o visećim petunijama.

Točnije čerošpanjama kojima je ukrašen centar Zagreba. Baš kao što su do nedavno s kandelabera u Dubrovniku visjele petunije, tako zagrebačke stupove javne rasvjete i ferale još krase čerošpanje. A podsjetimo kako su upravo čerošpanje po prvotnoj najavi trebale visjeti i u Dubrovniku. 

Nakon čerošpanja, gradskog mjesečnika Dubrovnik.hr koji ima velikog brata u Bandićevom Zagreb.hr, ideja o holdingu i tko zna čemu ostalom, pitamo se koju će slijedeću Bandićevu ideju kopirati Vlahušić.

Podsjetimo, petunije koje su postavljene u svibnju po dubrovačkim pješačkim stazama dio su projekta "Follow Flowers" kojeg su osmislili djelatnici Grada Dubrovnika, Turističke zajednice i Vrtlara na koordinacijskim sastancima komunalnih i turističkih odjela i organizacija. 

Viseće graste nabavio je i postavio Vrtlar sukladno propisima kojima je regulirana javna nabava za 60 tisuća kuna + PDV od Parkova Varaždin. Zalijevanje kao podizvođač Vrtlara obavljala je tvrtka Euro d.o.o. za 10 tisuća  kuna s PDV-om mjesečno. 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist