Zanimljivosti

Vlahušić od Bandića “kopirao” petunije

Naš je gradonačelnik izgleda još jednom kopirao svog zagrebačkog kolegu. Ovog puta riječ je o visećim petunijama.

Točnije čerošpanjama kojima je ukrašen centar Zagreba. Baš kao što su do nedavno s kandelabera u Dubrovniku visjele petunije, tako zagrebačke stupove javne rasvjete i ferale još krase čerošpanje. A podsjetimo kako su upravo čerošpanje po prvotnoj najavi trebale visjeti i u Dubrovniku. 

Nakon čerošpanja, gradskog mjesečnika Dubrovnik.hr koji ima velikog brata u Bandićevom Zagreb.hr, ideja o holdingu i tko zna čemu ostalom, pitamo se koju će slijedeću Bandićevu ideju kopirati Vlahušić.

Podsjetimo, petunije koje su postavljene u svibnju po dubrovačkim pješačkim stazama dio su projekta "Follow Flowers" kojeg su osmislili djelatnici Grada Dubrovnika, Turističke zajednice i Vrtlara na koordinacijskim sastancima komunalnih i turističkih odjela i organizacija. 

Viseće graste nabavio je i postavio Vrtlar sukladno propisima kojima je regulirana javna nabava za 60 tisuća kuna + PDV od Parkova Varaždin. Zalijevanje kao podizvođač Vrtlara obavljala je tvrtka Euro d.o.o. za 10 tisuća  kuna s PDV-om mjesečno. 

Pročitajte još

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

RADIONICE U LAPADSKOM OGRANKU KNJIŽNICA Saznajte kako iščitavati popularnu kulturu kroz psihologiju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija