Politika

Vlahušić na sudu javnosti

Za sada nemam komentara – kratko je odgovorila dr. Marija Čale Mratović na pitanje duLista je li ona kandidatkinja HNS-a za županicu na idućim lokalnim izborima.

Za komentar te informacije pitali smo i predsjednika dubrovačkog HNS-a Antuna Pravedana, koji je kazao kako su unutar stranke u tijeku tek preliminarni razgovori, te kako ništa nije odlučeno niti može izlaziti u javnost s ikakvim imenma. Dodao je kako se i ime dr. Čale Mratović spominje u tim razgovorima.

– Sve u svoje vrijeme. O svemu će se odlučivati u rujnu ili listopadu. O kandidatima za župana, gradonačelnike i načelnike. Također ćemo procijeniti hoćemo li na izborima nastupiti samostalno ili u koaliciji s SDP-om i HSU-om – kazao je Pravedan, dodavši kako su u stranci bliži drugom rješenju.

– O pojedinim imenima tražit ćemo očitovanje javnosti i onda odlučiti tko su naši kandidati – istaknuo je Pravedan, a na naše pitanje odnosi li se to i na dubrovačkog gradonačelnika Vlahušića, Pravedan je odgovorio:  Apsolutno!

Pročitajte još

ZRINKA RAGUŽ Grad treba odgovorno vodstvo. Naš tim jedini je jamac njegove stabilnosti i razvoja

Dulist

POPIS DONATORA Tko je i s kolikim iznosima financirao kampanju kandidata za gradonačelnika i župana?

Dulist

‘NE ISTIČEMO PROBLEME, NUDIMO RJEŠENJA’ Platforma Dubrovnik – naš Grad predstavila izborni program

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija