Aktualno

Vlada imenovala Povjerenstvo za Kupare, Paladina se izuzeo od glasovanja

Vlada Republike Hrvatske na zatvorenom je dijelu sjednice održane ove srijede imenovalo novo povjerenstvo za praćenje realizacije projekta u Kuparima. Naime, kako se navodi u priopćenju za javnost, donesena je Odluka o izmjeni Odluke o pokretanju postupka za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka. Odlukom se utvrđuje sastav Povjerenstva za ocjenu prijava po objavljenom pozivu za iskazivanje interesa kao i praćenje daljnje procedure realizacije turističkog razvojnog projekta Kupari I.

Predsjednikom Povjerenstva imenovan je Oleg Butković, a članovima Nikolina Brnjac, Josip Bilaver, Sanja Bošnjak, Tonči Glavina, Ivana Penić i Silvio Nardelli.

Prilikom glasovanja o ovoj točki ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina je u skladu s člankom 9. Zakona o sprečavanju sukoba interesa (NN 143/21) deklarirao potencijalni sukob interesa te se izuzeo od sudjelovanja u donošenju odluke.

Pročitajte još

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Dulist

S polica trgovina povučeni čips i limun!

Dulist

ISTRAŽILI SMO Koliko gradske tvrtke troše goriva na službene automobile?

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija