Aktualno

Vjetrovito za produženi vikend

Vjetrovito za produženi vikend

Jak vjetar stvarao je tijekom jutra probleme na dubrovačkom području. Promet je mostom preko Rijeke dubrovačke bio obustavljen.

Naime, prema izvješću Hrvatskog autokluba od 8 sati, na mostu Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za sve kategorije vozila.

Temparatura u Dubrovniku u 8 sati iznosila je 6 stupnjeva celzijevih. Puše sjeveroistočni vjetar brzine 12 metara u sekundi, vlažnost zraka je 70 posto, tlak zraka 986,6 hPa, temperatura mora u 7 sati iznosila je 15 stupnjeva Celzijevih.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda od 7. do 9. siječnja na Jadranu će biti pretežno sunčano povremeno uz umjerenu naoblaku te uglavnom suho, ali vjetrovito. Puhat će jaka, na udare i olujna tramontana i bura. U unutrašnjosti promjenljivo oblačno.

Najviše će sunčana vremena biti u subotu dok će uz prolazno naoblačenje mjestimične kiše, u višem gorju i snijega biti ponajprije u noći sa subote na nedjelju i u nedjelju. Povremeno će biti umjerenog sjeverozapadnog i sjevernog vjetra, a samo u subotu poslijepodne prolazno i jugozapadnog. Jutra će posvuda biti malo hladnija, a dnevna temperatura malo niža na moru.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist