Aktualno

VIŠE OD 9 TISUĆA EURA DONIRANO UDRUZI RINA MAŠERA Dodijeljene zahvalnice za Dubrovačku trpezu

U hotelu Rixos Premium Dubrovnik dodijeljene su zahvalnice sudionicima humanitarnog gastronomskog događanja Dubrovačke trpeze, na kojem je prikupljeno 9.841,96 eura, a sav prihod namijenjen je Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Rina Mašera.

Zahvalnice je dodijelio gradonačelnik Mato Franković, a nazočile su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić te pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča.

– Hvala svim sudionicima i organizatorima na ovoj hvalevrijednoj akciji koja je saživjela s našim sugrađanima, ali koja predstalvja i jedan vid zahvale našim ugostiteljima, hotelijerima ali i posjetiteljima koji cijene i prepoznaju kvalitetu, sadražaj i ponudu. Projekt se kroz godine pokazao uistinu sjajnom inicijativom poglavito kada je riječ o doprinosu brojnim udrugama kroz plemenitu notu Dubrovačke trpeze. Hvala vam što uspješno promovirate naš grad, našu tradiciju, gastronomiju i identitet, što nas uistinu i definira kao destinaciju izvrsnosti. Moramo biti ponosi na ovu tradicionalnu akciju, koja pokazuje zajedništvo, društvenu odgovornost i solidarnost prema najpotrebitijima u zajednici – kazao je u ovoj prigodi dubrovački gradonačelnik Mato Franković, dodjelivši potom ček predstavnici Udruge Rina Mašera, Karolini Matuško.

Predstavnica Udruge zahvalila je svim organizatorima, Gradu, sugrađanima i posjetiteljima na kako je istaknula zaista vrijednoj novčanoj podršci usmjerenoj prema djelovanju udruge, promicanju kreativnih aktivnosti unutar iste i mogućnostima angažiranja potrebnog kadra.

Naime, na trpezi dugoj 106 metara na glavnoj dubrovčkoj ulici Stradunu, u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Županije Dubrovačko-neretvanska, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, Ceha ugostitelja i TUŠ Dubrovnik sudjelovao je 31 izlagač, od hotela, restorana, pekarnica, slastičara, ugostitelja i vinara.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist