Grad

Vijenci i svijeće za pale branitelje i stradale civile

U sklopu programa obilježavanja 30. obljetnice herojske obrane Grada u Domovinskom ratu i ususret Danu dubrovačkih branitelja predstavnici Grada Dubrovnika danas su odali počast poginulim hrvatskim braniteljima na spomen obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić u društvu gradskih vijećnika Olge Muratti i Ivana Maslaća položila je vijenac i zapalila svijeću kod spomen obilježja broda Sveti Vlaho te na Bosanci i na Strinčjeri.

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Marijeta Hladilo i gradski vijećnik Blaž Pezo počast poginulim braniteljima i stradalim civilima odali su kod središnjeg spomen obilježja u Komolcu, u Novoj Mokošici kraj skloništa, u Mokošici na moru te na Osojniku. Činu odavanja počasti palim hrvatskim vitezovima pridružili su se predstavnici GK Komolac – predsjednik Vijeća Nikša Sentović i tajnik Ivan Majstorović, tajnik GK Mokošica Božo Bender kao i predstavnici MO Osojnik – predsjednik Vijeća Josip Kovačić, tajnik Ivo Aguzin i Mario Čoro.

Kod spomen obilježja na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i u Zatonu vijence su položili i svijeće zapalili gradski vijećnici Ivo Lučić i Maro Kristić. U Zatonu im se pridružio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Zaton Emilio Puljizević, a u Trstenom predsjednik Vijeća MO Trsteno Antun Bošković.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PREDSTAVILI PONUDU GRADA AMERIKANCIMA Turistička zajednica grada Dubrovnika postaje jedan od 2.200 prestižnih partnera Virtuosa

Dulist

‘OVO JE SUPER!’ Mali plivači dobili su svoje diplome

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija