Grad

PONEDJELJAK I UTORAK Tko je bez struje početkom tjedna?

PONEDJELJAK I UTORAK Tko je bez struje početkom tjedna?

Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV POLJICE, ukoliko vremenske prilike dozvole ovog ponedjeljka, 6. prosinca, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 11 i 30 do 16 sati u naselju Poljice.

Također, isti dan zbog neophodnih radova na SN iz TS 10/0,4 kV DONJI BRGAT mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 10 do 12 sati u naselju Donji Brgat.

Idući dan, u utorak 7. prosinca, zbog neophodnih radova na NN mreži u Sustjepanu dana, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati u sljedećim ulicama: Sustjepanska obala k.br 5 i 21-57, Jurja Klovića 2, Na Letoču 2-4, Lumbura 1-6.

Zbog neophodnih radova na NN mreži u Čibači, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do povremenih prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam do 11 sati u ulicama Put sv. Ilije i Put Sv. Luke 20 – 33.

Zbog neophodnih radova na zamjeni NN ploče u TS 10/0,4 kV PELINE isti dan, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu  od osam do 16.30 u sljedećim ulicama: Celestina Medovića od k.br. 4, Palmotićeva od k.br. 6, Od Sigurate od k.br. 6, Antuninska od k.br. 4, Nalješkovićeva 7 i od k.br. 11, Kunićeva 5 i od k.br. 7, Petilovrijenci od k.br. 6, Vetranićeva 5 i od k.br. 7, Zamanjina od k.br. 9A, Dropčeva od k.br. 6, Žudioska od k.br. 7, Kovačka od k.br. 6, Zlatarska od k.br. 5 i Prijeko (svi parni brojevi).

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist