Grad

PONEDJELJAK I UTORAK Tko je bez struje početkom tjedna?

Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV POLJICE, ukoliko vremenske prilike dozvole ovog ponedjeljka, 6. prosinca, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 11 i 30 do 16 sati u naselju Poljice.

Također, isti dan zbog neophodnih radova na SN iz TS 10/0,4 kV DONJI BRGAT mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 10 do 12 sati u naselju Donji Brgat.

Idući dan, u utorak 7. prosinca, zbog neophodnih radova na NN mreži u Sustjepanu dana, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati u sljedećim ulicama: Sustjepanska obala k.br 5 i 21-57, Jurja Klovića 2, Na Letoču 2-4, Lumbura 1-6.

Zbog neophodnih radova na NN mreži u Čibači, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do povremenih prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam do 11 sati u ulicama Put sv. Ilije i Put Sv. Luke 20 – 33.

Zbog neophodnih radova na zamjeni NN ploče u TS 10/0,4 kV PELINE isti dan, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu  od osam do 16.30 u sljedećim ulicama: Celestina Medovića od k.br. 4, Palmotićeva od k.br. 6, Od Sigurate od k.br. 6, Antuninska od k.br. 4, Nalješkovićeva 7 i od k.br. 11, Kunićeva 5 i od k.br. 7, Petilovrijenci od k.br. 6, Vetranićeva 5 i od k.br. 7, Zamanjina od k.br. 9A, Dropčeva od k.br. 6, Žudioska od k.br. 7, Kovačka od k.br. 6, Zlatarska od k.br. 5 i Prijeko (svi parni brojevi).

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PREDSTAVILI PONUDU GRADA AMERIKANCIMA Turistička zajednica grada Dubrovnika postaje jedan od 2.200 prestižnih partnera Virtuosa

Dulist

‘OVO JE SUPER!’ Mali plivači dobili su svoje diplome

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija