Crna kronika

[VIDEO] ZAUSTAVLJENI U SLIVNU U crnoj torbi skrivao speed, hašiš, konoplju, kokain i ecstasy

droga naslovna

U vozilu dubrovačkih registarskih oznaka policijski službenici Postaje granične policije Metković pronašli su 2,6 kg speeda, ali i hašiš, konoplju, kokain te ecstasy.
Naime, obavljajući dubinsku graničnu kontrolu, policijski službenici su u večernjim satima prošle nedjelje na području Slivna zaustavili osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka.

Prilikom kontrole, u unutrašnjosti vozila zamijećena je crna torba pored koje se nalazio plastični paketić s bijelom praškastom tvari, nalik na drogu.

Obzirom da je jedan od putnika u vozilu više puta kažnjavan zbog zlouporabe droga, posumnjalo se na krijumčarenje droge zbog čega je zatražen nalog za pretragu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku pretraženo je vozilo kada je u spomenutoj crnoj torbi pronađeno 2614,1 grama amfetamin-speeda, 69 grama hašiša, 44,4 grama konoplje, 20,0 grama kokaina i 25 komada tableta ecstasya.

Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da droga pripada spomenutom putniku, 44-godišnjem državljaninu Republike Hrvatske te da je bila namijenjena daljnjoj preprodaji konzumentima s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

OKOLNOSTI TEŠKE NESREĆE Motociklist (31) pretjecao vozilo i autobus te udario u taksi iz suprotnog smjera

Dulist

TEŠKA PROMETNA IZNAD GRADA Poginuo 31-godišnji vozač motocikla, Čeh operiran

Dulist

Velika tragedija u obitelji Nicole Artukovich: ‘Hvala ti što si bila moja nećakinja 16 godina, srce mi se slomilo’

Dulist