Aktualno

VIDEO/Uručene diplome ‘bakalarima’ i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

Svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku nastavile su se i ovog petka. Tako su nakon studenata preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju promovirani i oni koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Iako u nešto manjem obimu zbog epidemioloških mjera, diplomante su ispred Studentskog doma s ponosom bodrili njihovi roditelji i prijatelji.

-Diploma svakog studenta na ponos je svima nama profesorima, mentorima, ali i vašim roditeljima. Čestitam vama i svima koji su vas bodrili na ovom putu. S današnjim danom stekli ste čast i privilegiju zvati se akademskim građanima. Ostanite i dalje u vezi s vašim sveučilištem kao alumni jer što više bude vrijedilo vaše sveučilište toliko će više vrijediti i vaša diploma. Želim vam puno zdravlja i mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju i osobnom rastu – poručio je diplomantima rektor Sveučilišta u Dubrovniku Nikša Burum.

Nakon njih uslijedila je i promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te su dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja.

Kroz protekla dva dana promovirana su ukupno 334 studenta, 152 magistra struke i 182 prvostupnika.

Pročitajte još

LIJEPA NAŠA TERITORIJALNO POVEZANA Veličanstveni vatromet za veličanstveni trenutak!

Dulist

[VIDEO] Među prvima smo prošetali Pelješkim mostom!

Dulist

[FOTO/VIDEO] JEDNA HRVATSKA Pelješki most je spojen!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija