Sport

VIDEO Skroman učinak Hezonje u ludoj utakmici Magica i Thundera

VIDEO Skroman učinak Hezonje u ludoj utakmici Magica i Thundera

Orlando Magic noćas je tek nakon drugog produžetka poražen u svojoj Amway Centre dvorani od Oklahoma City Thundera 139:136.

Mario Hezonja proveo je 14 minuta i 16 sekundi na parketu, te za to vrijeme pogodio jednu tricu iz tri pokušaja te ukrao jednu, a izgubio dvije lopte.

Inače, Orlando je u ‘regularnom’ dijelu gotovo čitavu utakmicu bio u vodstvu, čak i s 18 koševa viška. Međutim, u četvrtoj četvrtini primili su čak 42 koša. U produžetke ih je gurnuo ‘tricom iz tunela’ Russel Westbrook.

Upravo su spomenuti Westbrook i Kevin Durant bili ‘grobari’ Magicovih nadanja za prvim slavljem u sezoni. Westbrook je na kraju stao na 48 koševa, 11 skokova i 8 asistencija, a Durant na 43 koša i 12 skokova. Dakle, gotovo tri četvrtine svih koševa pogađala su dva najbolja igrača! U redovima domaćeg Magica prvo ime bio je Tobias Harris s 30 koševa, dok je Victor Oladipo upisao ‘triple-double’ – 21 koš, 13 skokova, 10 asistencija!

Orlando s omjerom 0-2 (oba poraza na domaćem terenu) sad kreće na kraću turneju. Slijede im tri utakmice u kojima će tražiti priliku za pobjedu. Prva je već u nedjelju u Chicagu.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist