DuList IN

VIDEO Scene Dubrovnika u ovom uratku su zaludile svijet

VIDEO Scene Dubrovnika u ovom uratku su zaludile svijet

Dva dana nakon što je na profilu njemačkog biznismena Prinza Marcusa von Anhalta osvanuo video o aktivnom odmoru u Hrvatskoj koji malo koga može ostaviti ravnodušnim javio se Ante Šego, jedan od mladića koji je sudjelovao u njegovu stvaranju i pojasnio kako je nastao video koji je u samo dva dana oduševio više od pola milijuna ljudi.

– Glavni inicijator cjelokupnog avanturističkog putovanja, koje je trajalo 20 dana, bio je ujedno i autor samog videa Ante Babić. Društvo smo mu pravili ja i prijatelji Stephen i Patrick. Tijekom putovanja boravili smo na Dugom otoku, Hvaru, Visu, Jabuci, Korčuli, Biševu, Lopudu, u Omišu, na Pagu, te u Dubrovniku, Stonu, Garmenjaku, na Mljetu, Lastovu i Pelješcu čije smo ljepote ovjekovječili s GoPro kamerama – govori Šego, prenosi Vecernji.hr

Četvoricu avanturista i prije svega velikih prijatelja na snimanje videa potaknula je, kako kažu, nepresušna ljubav prema draguljima hrvatske obale.

– Vođeni željom da napravimo dugoročnu uspomenu koju ćemo moći podijeliti s potencijalnim gostima naših krajeva, nastao je petominutni zapis. Također, iznimno nam je drago da je video doživio međunarodni odjek pred nadolazeću turističku sezonu – zaključuje mladi Splićanin.

Dodaje kako je i video na Facebook stranici Marcusa Prinza, kojeg prati više od 2,5 milijuna ljudi, završio sasvim slučajno.

– Sve se dogodilo sasvim spontano kada je Ante Babić zamolio Marcusa ako može podijeliti YouTube link sa svojim fanovima – priča Šego kojem je još uvijek nevjerojatna činjenica da je njegov uradak u samo dva dana vidjelo gotovo 600.000 ljudi.

Iako je opravdano dokazao da ima ogromni marketinški potencijal za otkup videa, u Hrvatskoj turističkoj zajednici nisu bili zainteresirani. Ipak, četvoricu mladića to nije pokolebalo. Drago im je da je video ponovo ugledao svjetlo dana i vjeruju da će HTZ nakon ovog viralnog uspjeha zažaliti jer su oni u videu uspjeli prenijeti jedan doživljaj koji HTZ-u već godinama ne polazi za rukom.

Pročitajte još

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

Sretan rođendan Andriji Jarku!

Dulist